Wat doen we

Om het in twee woorden samen te vatten: uw tuin.

We beginnen het liefst bij de eerste stappen: het ontwerp. Door samen door uw tuin te lopen en wensen en idee├źn uit te wisselen, leren wij begrijpen welke kant u op wilt met uw tuin. Dit gecombineerd met onze expertise over tuinen, maakt dat we meestal al snel tot een eerste schets kunnen komen, welke wij zullen uitwerken tot een eerste ontwerp.
Aan de hand van dit eerste ontwerp wordt een calculatie opgemaakt, zodat u naast alle mogelijkheden van de nieuwe tuin direct een idee heeft over de kosten die uw nieuwe tuin met zich meeneemt.

Onder het genot van een kop koffie nemen wij graag het ontwerp en de calculatie met u door en zullen we alle aanvullende wensen verwerken. Wij kunnen u dan, als u dit wenst, direct een planning afgeven van de uit te voeren werkzaamheden.

Als de tuin eenmaal is aangelegd, kunt u genieten van uw nieuwe aanwinst.

Vergeet niet dat ook een tuin onderhoud nodig heeft; iets waar wij u graag in helpen en adviseren. U kunt het onderhoud van de tuin volledig aan ons overlaten. Wij zorgen er dan frequent voor dat uw tuin tip-top in orde is en optimaal tot zijn recht komt. U kunt zich dan beperken tot datgene waar uw tuin uiteindelijk voor bedoeld is: genieten.